Selecteer provincie


ABB Zilvervisjes & Houtwormbestrijding

Details

Adres

5281SK Boxtel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

houtworm en boktor met garantie
specialist zilvervisjes & papiervisjes

http://www.abb-ongedierte.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Ongediertebestrijding hoeft niet duur te zijn! ABB ongediertebestrijding staat voor het effectief bestrijden van uw overlast en het voorkomen van herhaling en uitbreiding van de plaag. Kruipend, vliegend of houtaantastend ongedierte: voor alle plagen hebben wij een oplossing. Geen klus is ons te groot. ABB ongediertebestrijding kiest er voor om in eigen regio te werken en klein te blijven. Daardoor kunnen de kosten beperkt worden. De werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door gediplomeerde medewerkers.

Doordat wij in een straal van 30km rondom Boxtel werken en flexibel zijn in onze werktijden kunnen wij snel ter plekke zijn. Zo bent u verzekerd van snelle en efficiente service en kunt u de schade voorkomen of beperken.

Het hoeft niet duur te zijn om omgedierte te bestrijden. Doordat wij een klein bedrijf zijn en binnen Boxtel en omstreken werken kunnen we de kosten laag houden. Dit is direct in uw voordeel!

Traditionele bestrijdingsmiddelen bevatten chemicaliƫn die mens en dier kunnen schaden, bovendien is de gebruiksaanwijzing niet altijd even duidelijk. Ga het niet zelf bestrijden met te veel en tevergeefs gif. Dit veroorzaakt resistentie. ABB bestrijdt efficiƫnter, wat beter is voor het milieu.

Wanneer het gaat om doeltreffende preventie of bestrijding moet rekening gehouden worden met de leefwijze van het betreffende dier. Iedere situatie is weer anders en daarom komen we ook graag langs om met een scherp oog te beoordelen wat het plan van aanpak is.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Bestrijding, Preventie

Bestrijding van:
Fruitvliegen, Houtworm / boktor, Kakkerlakken, Mieren, Mollen, Motten, Muggen, Muis / huismuis, Pissebedden, Rat, Spinnen, (Tapijt)kevers, Vliegen, Vlooien, Wespen, Zilvervisjes / papiervisjes / ovenvisjes

Betalingsmogelijkheden:
Contant

Aangesloten bij / Certificering:
EVM / KAD Wageningen